Re: OT: Blíží se večer mikulášský
Já se také připojuji a dobrý mok si dám, i když nevečeřím.
Re: Pájovi bych neposlala ani čerta.
a já bych pájovi s klidem a ráda poslala toho čerta, on by ho vyprovodil se zákoníkem práce v malíku :-)) a čert by se objevil až za pár desítek let, až vejde v účinnost nový občan a pája už by na něho byl stejně přichystaný stejně jako ostatní tady v BC. Takže, krásný večer všem a všem přeji jen andělské zvonění bez čertovin ...
Příhoda, kterou mi vyprávěla má známá: Na mikulášskou chodí čerti, to všichni víme, čert byl i u nich, malej se děsně bál - byly mu 4 roky (malýmu!), čertům se nalévala průběžně kořalka za to, že se přišli pokochat vykulenýma očima děcek a když navečer šla s prckem za babičkou, tak kolem 20. hod.večerní, "jejich" čert ležel na lavici na zastávce a malej - už plnej odvahy a pln radosti - povídal - podívej mami, chcíplej čert !!
myslím, že jsem to někde slyšela i jako vtip, ale tohle se fakt stalo !! Nevěříte ? Věřte !! :-)
Krásný večer.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Vláda bude i v květnu zasahovat do cen paliv. Mění se výpočet
Odhlášené zaměstnance už znovu najdete. ČSSZ opravila chybu
Daňové přiznání v ohrožení? Podání vám může zkomplikovat přetížený systém
Zaměstnavatel vás pozdě přihlásil k pojištění. Jaké nastanou komplikace?
Systém hlášení úspěšně pokračuje, tvrdí stát. Zaměstnavatelé se mezitím „hroutí“
Dobírka jako smažák české e-commerce. Bude mít fanoušky, ale hospodu vám nezachrání
5. 12. 2008 14:49
Rád bych popřál všem, kteří se zde objevují ať často nebo jen málo,aby mohli prožít ten dnešní večer s nějakou tou pěknou nadílkou od Mikuláše, trochou strašení od čertů a sklenicí dobrého moku po tiché večeři, rušené jen řevem vystrašených dětí a kanonádou zábavné pyrotechniky.
Hezký večer přeje pája.