Re: REGISTRACE UŽIVATELŮ - Zaváděcí fáze
Díky, dle mého názoru jednoznačně krok dopředu - samotná registrace sebou nese spoustu dalších množností.
Časem by se dalo založit víc osobních a kontaktních informací s možností zap/vyp. jejich zobrazování, ranking, banování, PM, hodnocení diskutéra ostatními, autologin, ... uf, však to znáte sami.
Sám bohužel nemůžu proces registrace ověřit, protože mám platnou registraci ještě z dob svého moderování (moderátoři se museli registrovat a přihlašovat vždycky). Z této doby mi bohužel ještě zůstalo moderátorské oprávnění a novou identitu si z principu pořizovat nebudu, takže nechám na RH, jestli to zruší nebo ne.
Re: REGISTRACE UŽIVATELŮ - Dotaz?
Zdravím, pročetl jsem vše, rozuměl asi 10 %, pak jsem se zaregistroval, dostal jsem bleskem odpověď, že jsem zaregistrovaný a když jsem se vrátil do diskuze, napsal jednu odpověď a podepsal pája jako vždy, tak mi tam skočila červená tečka, že už je někdo registrován, je to možné? Prosím o radu, co dále. Teď jsem to zopakoval a zse to nejde odeslat.
Re: REGISTRACE UŽIVATELŮ - Dotaz?
p. pájo, půjdeme zametat spolu - já už mám svůj nick zabraný taky někým jiným (tedy omlouvám se, ale prostě se nemohu zaregistrovat)l , tak se omlouvám, třeba jsme na červené listině
takže budu navštěvovat tento server jen jako zákazník a ne přispěvatel
Re: REGISTRACE UŽIVATELŮ-co dělám špatně
včera jsem se stačila zaregistrovat svým nickem a vše nakonec proběhlo bez problémů (alespoň doufám)
jenže dnes se mi objevuje hláška, když se chci přihlásit:
500 - chyba při zpracování stránky
Velice se Vám omlouváme, ale při zpracování požadované stránky došlo na straně serveru k chybě. Chyba byla zaznamenána a bude vyhodnocena správcem serveru.
Prosím, nevíte, kde mohu dělat chybu? Vše jsem udělala podle pravidel. Omlouvám se - počítač není můj velký přítel. Nyní použiji jiný nick, protože ten, kterým jsem zaregistrovaná to nebere.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.