Re: nemocenská 2009
Podívejte se na stránky cssz.cz.Je tam na první stránce brožura:Informace o provádění nového zákona o nemocenském pojištění.Když si to otevřete, tak najeďte na -Ošetřující lékaři a mám dojem, že jsem tam četla právě něco o tom, kdo smí od 1.1.09 potvrzovat pokračování PN- pouze ošetřující lékař a to ale není vždy praktický lékař.Určitě tam najdete odpověď.
Re: nemocenská 2009
>>>>Dobrý den dne 29.9.08 jsem byl uznán práce
.
>
>Podívejte se na stránky cssz.cz.Je tam na první
>stránce brožura:Informace o provádění nového zákona o
>nemocenském pojištění.Když si to otevřete, tak najeďte na
>-Ošetřující lékaři a mám dojem, že jsem tam četla právě
>něco o tom, kdo smí od 1.1.09 potvrzovat pokračování
>PN- pouze ošetřující lékař a to ale není vždy praktický
>lékař.Určitě tam najdete odpověď.
Právě že v tom je ten zakopaný psík.Neschopenku mi může vystavit nabo prodloužit po 1.1.09 JEN ošetřující lékař.Ošetřují mě v nemocnici která je cca 400 km od mého bydliště(specialité).Pochopil jsem dobře ,že si opravdu musím jet pro neschopenku k ošetřujícímu lékaři!!!!Ne k obvodnímu???Volal jsem na ossz a ani tam mi neřekli jek to vlastně bude praktikováno.Takže to vidím tak.....5.1.09 si dojdu ke své obvodní lékařce,ta nebude nic vědět a neschopenku mi dál(ne)prodlouží!?....26.1.09 pojedu na reoperaci pozeptám se na PN.A tam mi řeknou že:1to je věc vaší paní doktorky protože jste začal PN v roce 2008 a na doporučení chirurga kterého mi neznáme(přeháním) 2.Jo milej pane to ste se tady měl stavit klidně mezi svátkama my tady jsme furt a tu neschopenku by jsme vám podle nového zákona klidně napsali.Ne že bych pobíral nějakej ranec peněz,ale co za tu dobu nemocenské a sociální pojištění.....?To mi pak zaplatí p.Cikrt????
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.