Re: Formuláře pro rok 2009
musíte počkat, až vše i s vysvětlujícím dopisem, včetně nového VS dostanete od své OSSZ (prý budou - alespoň u nás - toto posílat někdy v půlce ledna). Takže, to pak bude záhul - když to má být vše u nich do konce měsíce zpátky. A k tomu ještě poslat nové neschopenky včetně vyplněných tiskopisů - už z toho mám hrůzu dneska, jak to vše bude.
už jsem to četla na stránkách cssz, že to dojde, takže to bude všechno od nich jo? nikde jinde to shánět nemusím.četla jsem právě,že dojde nový VS a předčíslý.to teda bude mazec.nic jiného nedělám, jenom sedím na businessu a na www.cssz.cz.jestli se mohu zeptat, jaký je rozdíl mezi tím hromadným seznamem 1 a 3 do jednoho se píší jednatelé co mají i odměnu a do druhého kdo? nebo říkám to dobře?
ano, jsou nové, včera jsem si je u nás na soc.vyzvedla, staré tam nedávejte, už jim to program nebere. Ale z nového nechtějí zatím nic - přihlašuji od prvního novou organizaci a její zaměstnance a vůbec si s tím nevěděli rady - mám to prý přinést až kolem 20., možná už prý dostanu i var.symbol...zatím mi ho dát nemohou, nevědí...a pokud odlašujete k 31.12., tak už také na nových...tedy říkali prý :-)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.