Re: Zápočtový list pro za-nce s prac. úr
ELDP jste vystavila do určité doby, nyní musíte na zbytek roku vystavit další (v součtu ty oba ELDP musí dát celkem 366 KD - r. 2008 byl přestupný a také v součtu musí dát celkově sumu, kolik máte na mzdovém listu VZ SP a také celkově musí být správný počet vyl. dob)
zápočtový list - do loňského roku se prac. úraz na příloze k ZL (evidence nemocí) nepsal, ale prý má být nějaká změna v tomto od r. 2009 (abych pravdu řekla, tak já vůbec nevím, jak to teď s tím potvrzováním nemocí bude - když už nejsme velká organizace a nemocenské se budou vyplácet přes OSSZ, ale ještě budou dobíhat nemocenské z r. 2008, které budeme vyplácet přes firmu) asi v tom bude po nějakou dobu pěkný binec
Re: Zápočtový list pro za-nce s prac. úr
ano ELDP jsem opravdu vystavila do určitého data (příslušného měsíce) jak si to přála OSSZ a ten zbytek mi tam opravdu chybí.souhlasím s vámi,že součet musí souhlasit,vím,že byl přestupný rok (366 dní) v roce 2008 se postupuje (podle mého)dle pokynů od 1.1.2004.jiné pokyny jsem nenašla.od roku 2009 to bude jinak.
už jsem četla metodický pokyny pro vyplňování ELDP pro rok 2009 a tam ten prac.úraz není rozepsán na dvou řádcích,ale pouze na jednom. jde v tom příkladu o úraz, který spadá do jednoho roku a nepřechází právě (jako mě) do dvou let.chápete mě???
Takže ten zbytek roku 2008 (např. 2 měsíce) uvedu na dalším ELDP pro tyto za-nce s prac. úrazem a už na něm nebudu uvádět tu předchozí dobu (tu kterou jsem OSSZ už zaslala?) chápu to dobře? dík
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.