Re: PC program daňové evidence
Dle mého názoru je ta otázka velmi obecná a nelze na ni kvalitně odpovědět bez dalších informací. Záleží na tom, co v tom programu všechno potřebujete dělat. Je to pro plátce DPH nebo ne? Potřebujete počítat mzdy nebo ne? Potřebujete evidovat majetek, který se odpisuje? Chcete, aby vám program sledoval data splatnosti pohledávek a závazků? Abyste z něj mohla dávat příkazy k úhradě? Potřebujete exporty a importy mezi bankou a programem? Potřebujete sledovat stavy zboží na skladě? Potřebujete z programu fakturovat? Potřebujete v něm mít adresář stálých obchodních partnerů? Chcete, aby vám program uměl vyjet přiznání k dph, k dani z příjmů, přehledy zdr. a soc. poj, silniční daň, vyúčtování daně ze ZČ atd.?
Dobrý a odzkoušený program na DE je účto od Tichý,www.ucto2000.cz, dělám na něm už 15 let, a má vše. Deník, DPH,mzdy, skladovou evidenci a mnoho dalšího.Vyjede Vám i daň.přiznání DPFO,DPH,přehledy pro soc. i zp. Co se týče zaměstnanců taky vše, je za rozumnou cenu.
Moc díky za reakce. Psala jsem pokud možno zdarma, ale klidně si něco zaplatím :-) Budu zpracovávat první rok, mám pouze faktury přijaté a vydané, pokladnu a bankovní účet, nějaké náklady (kancelářské potřeby...). Ale zase když zatím moc v tom nejsem zběhlá :-)), tak ten program mi to vše dá tam, kde má být. Petra
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.