Re: DPP - výkon práce
děkuji moc a věděla byste Katko, jak pohlídat ZMR? to mezidobí? v roce 2009. ta paní má u nás třeba 6 dohod a až vyčerpá 150 hod. tak ji dáme HPP na dobu od - do. jedná se o HPP na dobu určitou?máme uvedeno, že se jedná o krátkodobý prac. poměr. a já teď nevím, zda u tohoto HPP na dobu určitou (jestli to je v našem případě HPP na dobu určitou - vždy máme ve smlouvě uvedeno datum od - do) musí být dodržena ta podmínka,že můžeme uzavírat tyto HPP max. do výše 2 let. není tam také mezidobí 6 měsíců? jestli ano, tak co by se stalo, když mám HPP uzavřen dříve? je to nějak postihnutelné?myslím,že tam je nějaká vyjímka u důchodců, že důch. snad mohou neomezeně a ona důchodkyně je. nevím zda to vysvětluji správně, zda mě chápete. měl by to být prac. poměr na dobu určitou. děkuji za pomoc Andrea
Re: DPP - výkon práce
prosím a mohu mít uzavřenou HPP s důchodkyní na dobu určitou jen třeba na 3 měsíce? budu tam sledovat rozhodný příjem , mezidobí 6 měsíců a počet dní, kvůli zda se jedná o ZMR?
jedná se mi konkrétně o to, zda pokud u nás tato důch. pracuje,třeba i na DPP a po vyčerpání 150 hodin přejdeme na HPP nebo DPČ zda musím sledovat DPP s těmito pracovními poměry. jde mi o to mezidobí a ZMR. děkuji moc
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.