Re: Výpočet průměru v Pohodě
dobrý den, mně se to stalo v pohodě tím, že jsem špatně zadala odměny do kolonky "ostatní náhrady" prostě mně chybělo políčko-no a byl problém, který vyplaval v dalším kvartále, protože "náhrady se do průměru nezapočítávají" což je logické. opravila jsem vše ručně, vypočítala správný průměr a na papíře vyčíslila rozdíly, které jsem v dalším měsíci přidala jako samostatnou položku, zaměstnancům se omluvila...další měsíc nezapomeňte nasadit průměry ručně..dobrá práce:-))
My totiž do kolonky "Zdanitelné náhrady" dopisujeme ručně různé drobné odměny a ty Pohoda do tohoto průměru nezapočítává. Ale podle mě jakákoli odměna do tohoto spadá. Když jsem dělala mzdy já, ručně jsem si ty průměry počítala a taky ručně zadávala. Ovšem každá účetní má jiný styl....
Ráda bych věděla i názor jiných účtařek v Pohodě. Moc děkuji všem.
Já vím, ale program Pohoda mi nenabízí jinou kolonku, do které bych mohla vepsat částku a zároveň poznámku co to je za příjem (např. odměna za ....). Osobně jsem si to všechno pohlídala, jenže nastal problém při výměně účetní, která je za mě jako záskok za mateřskou. Je to velký problém z hlediska mezd?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.