Vlákno názorů k dotazu Silniční daň-prosííím o radu od blanka - Re: Silniční daň-prosííím o radu 48%ale teď nevím kde...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 12. 1. 2009 7:50

blanka (neregistrovaný)

Re: Silniční daň-prosííím o radu
    48%
    ale teď nevím kde to je, prvních 36 měsíců od první registrace, ale určšitě to tam je. .jdu se podívat
    má jen pokyny před sebou ale je tam par. 6, odst. 1 a 2 u vše vozidel snižeje o 48% po dobu následujících 36 kal. měsíců od data jejich první registrace..
    Blanka
    prý na šebových stránkách cds.mfcr.cz jle vyplnit elektronicky a dobře počítá i slevy podle první registrace.. vemte si pokyny a když správně vyplníte první registraci - podle jejich návodu - tak vám to vypočítá i správě úlevy..

Já si to lbec chystala v excelu pro 20 aut... :)) iniciativní blbec...

• 12. 1. 2009 8:00

Lída (neregistrovaný)

Blanko děkuji, jsem na těch stránkách cds.mfčr, ale nemohu ten formulář najít.A v tom §6,odst.7...je akorát, ....se sazba daně snižuje o 48% do 31.prosince 2007. Tudíž, já to fakt nemohu vyčíst:-((

• 12. 1. 2009 8:06

blanka (neregistrovaný)

.. je to tam. .když si tady otevřete zákon o silniční daň par. 6, je to tam tučně... nemáte náhodou starý zákon... ten par. 6 platí od července 2008 zpětně od 1.1.2008.
    ten formulář jsem ještě nehledala, ale v pokynech by měla být cesta. .je to v sekci Daně a čla v nabídce EPO . el podání.. to tam píší... já to ještě nehledala, zkuste to..
    Já te´d musím udělat kurzové rozdíly k pohled. a záv. protože mi momentálně sedí saldo... a než mi tam začně někdo účtovat.....

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).