Vlákno názorů k dotazu Kniha jízd - cena od Myška - Re: Kniha jízd - cena Těžko poradit, když není...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 16. 1. 2009 11:53

Myška (neregistrovaný)

Re: Kniha jízd - cena
    Těžko poradit, když není znám rozsah a počet vozidel. Zda jde o pravidelně se opakující trasy nebo pokaždé jiné. Je to dost náročné, když budete chtít hlídat i tankování a podobně. Opravdu těžko říct cenu, když nevíte rozsah. Ale je to dost časově náročné pokud to chcete mít opravdu sladěné i s nákupy PHM. Chce to využít např. excel a zadat si vzorečky :-) . Ale 700,-- to by muselo být hodně málo jízd. Záleží jak by to chtěl mít OK :-)

• 16. 1. 2009 12:14

A. (neregistrovaný)

Děkuji Vám za radu. Já pozjišťuji informace a kdybych Vám dala na sebe e-mail a Vy mě na něj napsala, mohla bych Vám tam pak napsat bližší informace, které se tohoto týká?

Děkuji A.

• 16. 1. 2009 13:48

Myška (neregistrovaný)

To byl jen můj názor. Skutečně si musíte vy sama stanovit kolik za tu práci budete brát :-) . Jen jsem Vás upozornila na případnou pracnost. Zkuste si zpracovat pár jízd do knihy s vypočítáním vzdálenosti i pohlídání spotřeby a uvidíte. Každého čas je jinak drahý a každému to trvá jinak dlouho. Takže to skutečně budete muset posoudit sama. Také je důležité jestli to máte jako spíš zájmový přívýdělek nebo jestli se to rovná "hlavnímu příjmu".

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).