Re: Lístek na peníze-špatné datum?? SPĚC
Vy nic nedoplňujte, č. PN musí souhlasit s č. PN na začátku, tj. s III. dílem (všechny díly k jedné neschopence musí být pod jedním ev. č.), a už vůbec nepřepisujte chybný datum - vraťte zam-ci, aby si nechal vystavit u lékaře nové Potvrzení o trvání doč. PN se správnými údaji (musí tam být údaj, že trvá ke 14. dni PN , ne k začátku PN). To nás čekají zmatky, co?
Ježiší.....vidíte, na to jsem zapomněla...ani toho zaměstnance jsem se nezeptala....naštěstí už mu kolegyně volala - tomu dr. - a zítra tam zajde. ...trochu se s ním zná, tak doufám, že za opravu svých chyb nic chtít nebude. zase je mi ale divné, že na tom lístku na peníze není číslo rozhodnutí již předtištěné, aby právě všech 6 dílů souhlasilo.....?
nemůže být předtištěné, protože není součástí těch 6 dílů (někdo ho třeba ani nebude potřebovat - v případě, že stačí odmarodit v jednom měsíci a nebude nemoc delší než 14 KD)
také si myslím, že by poplatek neměl požadovat, pokud se jednalo o chybu lékaře (dost jsem se zhrozila nad tou částkou, ale již mi někteří zam-ci říkali, že jim lékař naznačil, že nyní od nich částku nechce, pokud se bude nemoc často opakovat, tak příště mohou vybírat) Tak uvidíme.
>>>>>>zaměst. je od 2.1. nemocný. Donesl teď lístek na
>>>>>>peníze a tam má napsáno, že dočasná PN ke dni 2.1. 09
>>>>>>dosud
>>>>>>trvá. Vystaveno dne 16.1.
>>>>>>
>>>>>>Nemělo by tam být datum 16.1. že dosud trvá??? Co s
>>>>>>tím? Vrátit to pracně zam.,který je doma?
>nemůže být předtištěné, protože není součástí těch 6
>dílů (někdo ho třeba ani nebude potřebovat - v případě,
>že stačí odmarodit v jednom měsíci a nebude nemoc
>delší než 14 KD)
>také si myslím, že by poplatek neměl požadovat, pokud
>se jednalo o chybu lékaře (dost jsem se zhrozila nad
>tou částkou, ale již mi někteří zam-ci říkali, že jim
>lékař naznačil, že nyní od nich částku nechce, pokud se
>bude nemoc často opakovat, tak příště mohou vybírat)
>Tak uvidíme.
že bych taky začal vybírat za ty tisíce věcí co pro lidi z "lidskosti" dělám? Asi bych měla slušný přivýdělek...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.