Re: Kam nosit lístek na peníze?
K 15.lednu vám přinesl lístek, protože tím končí zrovna ta doba dočasné pracovní neschopnosti-14 dnů, tu mu musíte ve výplatě proplatit, od 15.dne již odesíláte na OSSZ, dále budou vyplácet nemocenské oni. Lístek na peníze Vám teď bude nosit klasicky k poslednímu dni v měsíci.
Já naopak nechápu, jak byste to chtěla dělat, kdyby si každý zam-ec dělal co chtěl a nosil neschopenky přímo na OSSZ
přece je logické, že všechny neschopenky apod. MUSÍ jít přes zam-tele
zvlášť, když platíte náhradu a pak musíte předávat ke každé neschopence apod. Přílohu k žádosti o....
pokud jsem se správně dočetla, tak lékař je povinen každých 14dní vystavovat potvrzení o trvání PN minimálně však 1xza měsíc. Mě by zajímalo jestli mám ke každému jístku na peníze přikládat přílohu o.. o když ten zaměstnanec bude marodit třeba 3měsíce. Tedy minimálně mi donese 3lístky na peníze, takže nevím co s tou přílohou??? psát ji donekonečna nebo až odevzdá zam-nec poslední díl PN o ukončení
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.