Re: silniční daň - přiznání, sleva
za rok 2008 je opravdu jiné přiznání - směrnice EU už neberete v úvahu ale datum první registrace. Pro osobní auta je
prvních 36 měsíců je sleva 48% následujících 36 měsíců sleva 40% a dalších 36 měsíců 25% - je to § 6.
Nejlíp uděláte, když si vytisknete pokyny k vyplnění - je to i na těchto stránkách a podle toho provedete výpočet.
Díky za odpověď, pro výpočet jsem využila naprogramovaný formulář v Excelu na těchto stránkách (odtud těch 1 700 tzn. 01-05/2008 -48 % a 06-12/2008 -40%). I pokyny jsem přečetla - ale i tak je ten daňovým formulář nad mé síly. Můžete poradit, co do kterých polí vepsat? Díky
Děkuji za odpověď, vidím, že až na sl.21 jsem zbytečně bádala, co tam napsat. Díky.
Ještě jednu otázku, když jsme na zálohách zaplatili 3000,- a vzniká tedy přeplatek 1300 Kč - znamená to, že nemusíme platit zálohy na I.Q a na II.Q zaplatím jen 200,-? Nebo nám předplatek vrátí na účet?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.