Vlákno názorů k dotazu OT: názor na mou mzdu od dj - Re: OT: názor na mou mzdu Milá Pavlo,nejlepší co...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 17. 2. 2009 21:06

dj (neregistrovaný)

Re: OT: názor na mou mzdu
    Milá Pavlo,
    nejlepší co můžete udělat je, že změníte zaměstnavatele. Také pobírám minimální mzdu, zpracovávám daňovou evidenci FO i účetnictví PO a se zaměstnavatelem se stále nemůžu domluvit, na všechno má argument. Ale už mi došla trpělivost. Všichni známí se diví,že už jsem dávno neodešla. Sice je špatná doba,ale stále se řídím pravidlem ,, kdo chce pracovat,ten si práci najde! " Tak hodně štěstí.

• 17. 2. 2009 21:56

Jirka 19 (neregistrovaný)

Re: OT: názor na mou mzdu
    Je škoda, že tyhle práce jsou obecně málo ceněny. Mám takový pocit, že management často bere účetní jako parazity, které musí zaplatit, ale žádnou hodnotu mu nepřinášejí. To je sice samozřejmě pravda, ale když se vezme v úvahu co všechno musí účetní znát a že se musí kontinuálně vzdělávat... Když pak vidím kolegy z logistického oddělení jejichž hl. dovedností je objednat si materiál a na konci měsíce se tvářit, že ho nemají moc na skladě - lepší nevědět, kolik tito lidé berou... holt jsme se měli líp učit :-).

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).