Vlákno názorů k dotazu Pracovní neschopnost a formuláře od Lu. - Re: Pracovní neschopnost a formuláře To samé řeším taky,kopíruji...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 5. 3. 2009 7:15

Lu. (neregistrovaný)

Re: Pracovní neschopnost a formuláře
    To samé řeším taky,kopíruji co se dá, ale stejně si pořád nejsem jistá,ono se to vytváří nesmysly, když se neví jak to v praxi vůbec funguje.Proč mají zaměstnavatelé vynakládat další prostředky na kopírování, tištění a další, jen aby měli pro sebe nějaký doklad, který notabene při kontrole stejně nebude vyhovovat. Jen jsme zatěžováni další nesmyslnou agendou a zvyšují se výdaje.

• 5. 3. 2009 12:04

Jiřka1 (neregistrovaný)

Volala jsem na MSSZ (informace) a bylo mi řečeno, že zákon vyžaduje "lístek na peníze" ke 14. dni nemoci, abych mohla na základě něho náhradu mzdy vyplatit. Nestačí okopírované uschopnění (díl č. V). Takže si ti zaměstnanci budou muset zajít k tomu lékaři, ať jim ho vystaví, jinak nedostanou náhradu. MSSZ neví, jak se k tomu budou na kontrolním při pozdější kontrole stavět a na kontrolní se mně nepodařilo dovolat.

• 6. 3. 2009 12:11

AA (neregistrovaný)

Prosím Vás a když má zaměstnanec neschopnost od 19.22009 -neschopnost má do 6.3.2009..
    MámV a IV díl a ten pošlu na OSSZ...Lístek na peníze mám k 6.3.2009..Musím mít lístek ke 14 dni pracovní neschopnosti a ještě ke konci února?? Kruci to je listů a tiskopisůůů

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).