Re: Daňové přiznání
A životní pojištění si odečítám jen částku za dva měsíce? Jelikož jsem odpracovala pouze dva měsíce a částka z žívotního pojištění je za celý rok. Ještě mám tedy další dotazy. Potvrzení o ukončení studia nemám. Potvrzením mi tedy je jen kopie diplomu? Končila jsem v červnu a do konce srpna jsem měla nárok na prázdniny. Jak tedy doložit tyto měsíce? Nebo si to dokáží na finančním úřadu zjistit sami? Na měsíce, které jsem byla na úřadu práce potvrzení mám.
Re: Daňové přiznání
pokud jste pracovala jen 2 měsíce, tak bude stačit sleva na poplatníka, životní poj. s největší pravděpodobností vůbec nepůjde uplatnit
pokud jste ukončila VŠ v červnu, tak jste měla prázdniny max. do července, pokud jste nepracovala a nepřihlásila se na ÚP, tak máte s největší pravděpodobností dluh na zdrav. pojištění za srpen (raději si ověřte, ať Vám neroste dluh včetně penále). Předpokládám, že od září jste byla na ÚP.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.