Re: VZZ - v tisících a korunách
Výkazy zveřejňujete v OR !
FU výkazy nekontroluje, až začne začnou problémy. Překvapuje mě kolik lidí tady píše, že se tím nezabývá, součtové řádky (zaokrouhlením ) nesedí, výsledek jiný v rozvaze a jiný ve výkazu zisku.
To jak zaokrouhlíte je Vaše věc, je všek třeba, alespoň nějaké kontroly a nenechávat to jen na SW. Aktiva = pasiva, HV rozvaha = HV Výsledovka, změna stavu = rozvaha min. období + - současné ...
Vytiskněte si v korunách a výkaz zaokrouhlený vyplňte v tisícíh, určitě najdete někde na netu, myslím že je i tady na stránkách.
Nespoléhejte jen na Váš SW, nakonec zjistíte, že na rozdíl od výpočtu v programu budete o 1000 zaokrouhlovat jen jednu položku a ne 10 jako SW
Tak jenom ať vás pobavím - poradce ze sw společnosti prohlásil, že v zaokrouhlování být rozdíly můžou a mám si to upravit, ať mi to sedí... Naštěstí poradil i kde to udělat, ale budu prostě ručně hrabat do programu a upravovat zaokrouhlování k obrazu svému...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.