Re: PPM
Musela by jste napsat konkrétní data. Např. nástup na PPM v listopadu,ale od května do nástupu na PPM pracovní neschopnost, tak těžko bude mít nárok na celou dovolenou (přesto, že má odpracováno 60 dnů), protože dovolená se bude krátit z důvodů nemoci. Takhle obecně se těžko dá radit.
Re: PPM
jestli mohu,tak uvedu tedy příklad:
nástup na PPM 10.7.2008 + 196 dní je 21.1.2009 - konec PPM. nevím ale jaký má nárok na dovolenou (jak se počítá) Ale logicky by měla mít nárok v roce 2008 na celou dovolenou (máme 25 dní),protože PPM se považuje jako výkon práce,že? jestliže tedy nevyčerpala dovolenou v průběhu roku 2008. v tomto případě už bych vycházela ze zůstatku, který má,že? no a v roce 2009 už má nárok za leden na 1/12. takže dohromady by to bylo 25 dní staré + 2 dny nové dovolené,tzn. 27 dní celkem. jestli se pletu opravte mě prosím. já mám teď maminku,které se narodila dvoujčata a zapoměla jsem kolik dní má v tomto případě nárok na PPM. jestli mi dokážete odpovědět budu ráda.děkuji
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.