Re: Životní pojištění
Děkuji za odpověď. Při zrušení smlouvy jsem ještě neznala číslo účtu nové smlouvy. Pojišťovák mi řekl, že to nevadí, ať nahlásím své číslo účtu a pak tu částku převedu na novou smlouvu. Mám raději napsat bývalé pojišťovně a požádat je, aby to převedli přímo na novou smlouvu? Problém ale je, že sice mám podepsaný návrh, ale novou smlouvu jsem ještě nedostala. Kv
Re: Životní pojištění
a co vás trápí ? budete to řešit až 3/2010 a to už bude všechno jasné ,nevím o nikom ,že by to až tak fú kontroloval nesmí dojít k přerušení ,jestli byl odpočet 2007,2008 nejaký tak by se neměl lišit 2009 a nikdo se nad tím nepozataví ,ale mezi náma ,proč to děláte ? budete jen ztratná ,jestli vám nevyhovují podmínky nechte si je upravit ,ale nerušte životku dostanete odbytné a to se vám určitě nebude líbit ,návrh můžete do dvou měsíců od podpisu stornovat!!ale pokud jste se tak rozhodla nechci vás ovlivnovat ,ale uvědomte si jednou jste vstupní poplatky už zaplatila a ted znova a nejsou to zrovna malé peníze aniž bych tušila o které pojištovny jde !
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.