Re: Výdaje ,,řidiče,, OSVČ
Pobavila jste mě...jak já účetní bych si potřebovala pořádně odpočinout!!!!.....a ted vážně, vždy záleží na tom, jak vysvětli finančnímu úřadu, že to byl výdaj nutný k dosažení příjmu.A to si myslím,že postel u řidiče asi neprojde....ale kdo ví...
Já jsem se ani nepobavila, spíš z toho mám zamotanou hlavu, znáte to, blíží se termín podání přiznání a na mě se hrnou samé špeky. A do toho kamarád, kterému se nechce platit daň a jehož kolega neplatí nic, protože má šikovnou poradkyni, která mu dá do výdajů právě tu postel. A já jsem ta blbka, co nic nezná...
Ba ne...myslete na sebe, až kamarádovi vyměří FU pořádné penále a daň, bude jeho poradkyně asi koukat. Děláte dobře, že jste opatrná....a když postel, tak písemné varování pana podnikatele o tom, že vysvětlovat FU bude on a že Vy jste upozornila na možný problém. Taky se mi to stalo, dřevorubec chtěl do výdajů celou automatickou pračku..... už ho nedělám..
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.