Vlákno názorů k dotazu Prosím daňový poradce-problém od pajka - Re: Prosím daňový poradce-problém JančaŘeším stejný problém,kdy společník taky...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 27. 3. 2009 12:11

pajka (neregistrovaný)

Re: Prosím daňový poradce-problém
    Janča

Řeším stejný problém,kdy společník taky jediný sám,sobě dluží
    zaplacení závazků- nemá žádný příjem a výdaje nedaň. jsou akorát úroky z půjčky,které poskytl s.r.o.

taky jsem nad tím bádala a nakonec jsem to vyřešila půjčkou bezúročnou,ale je to pakárna vložil jako peníze a z nich si sám sobě zaplatil!!!!!!!!

• 27. 3. 2009 12:19

Janča (neregistrovaný)

Je to fakt hrozný
    No, to je fakt pakárna a to mám ještě jeden oříšek, poté, co zkončila ta leasingová smlouva, auto se prodalo a jediný auto, které bylo k dizpozici,bylo auto jednatele.Tak se s ním sepsala smlouva jako s občanem o pronájmu, ten, ale nikdy tomu občanovi(jednateli) vyplacen nebyl, nejhorší na tom je, že když by se to "jakoby" zaplatilo, tak pro něho to bude příjem, který musel zdanit a navíc to ovlivní dávky jeho rodiny,(příspěvek na děti apod.), ty jo, fakt nevim jak z toho. Nejhorší je, že podnikáte za určiých podmínek a zvažujete kroky, které jsou v té době výhodné a možné a za 10 let vám kdosi změní zákon a to, co jste tenkrát dělala, je naprosto špatně, to je fakt hrozný, lepší asi nepodnikat:-(
    Janča

• 27. 3. 2009 12:41

pajka (neregistrovaný)

Re: Je to fakt hrozný
    Koukám ,že to mají naši páni podnikatelé stejný ten můj je už v důchodu, tak zvažuje zrušení s.r.o,ale to mu na rovinu řeknu at
    to dá na zrušení nějakému daň. poradci nebot mi to za to nestojí
    pouze problémy a problémy a nic z toho.Pajka

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).