Re: výpověď z PP dohodou
podívejte se, co jste vlastně podepsal, neboť výpověď dohodou je právní nesmysl
buď jste dostal výpověď - teď záleží, dle jakého §, podle toho se odvíjí, zda máte/nemáte nárok na odstupné, příp. na podporu
pokud neseženete práci a neměl byste nárok na podporu, tak za Vás bude stát plátcem zdrav. poj.
nebo jste se dohodli na uk. PP (k určitému dni) a také záleží, zda tam máte uvedený nějaký § dle Zák.práce
nevybranou dovolenou dostanete proplacenou v poslední mzdě
Zaměstnavatel mi z ničeho nic dal výpověd dohodou z PP k 31.3. 2009. Pokud tuto dohodu nepodepíši, tak že mi dají výpověd z hrubého porušení kázně a neplnění úkolů, přičemž toto není vůbec pravda, vždy jsem plnil práci svědomitě a často mě posílal i služebně na týden pryč a ve smlouvě jsem nic takového neměl.
Děkji
Na hrubé porušení kázně by Vás museli písemně v posledním půl roce upozornit a jestliže nic takového nebylo,je to protiprávní
Na toto nemusíte přistoupit, vše záleží na domluvě obou stran,
Spíš si myslím, že není práce a proto takto jedná a tím se chce distantocat od propuštění pro nadbytečnost, kde v tomto případě byste měl nárok na odstupné.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.