Re: čistý příjem pro ÚP 07,potvrzení 09
Pokud byl pr.poměr skončen 2.9.08,bude průměrný čistý příjem vypočítaný z 2 Q 2008,jelikož tam neměl odpracováno 21 dnů,bude mít průměr pravděpodobný a výpočet čistého bude jak kdyby jste to počítala v 9/08..za podmínek,které byly v tom období ..byly jiné % daně !!!
Na úřad práce se nehlásil, protože dostal invalidní důchod. Zřejmě mu jej nyní odebrali nebo přehodnotili na částečný a samozřejmě s tímto příjmem nevyjde, tak to řeší přes úřad práce. No a posledním zaměstnavatelem jsem byla já, proto chce ode mne povrzení - myslím si ale, že podporu asi nedostane pro rozvázání PP pro porušení prac. kázně, ale jde mi o to uvést správně čistý příjem.
a jak mu spočítate daň ?? když žádá o potvrzení až nyní ?? už dávno nemá podepsané daň.prohlášení,nelze tedy uplatnit slevu .. nevím,kde jste co našli,ale ve mzdách dělám více jak 15 let a ještě jsem tohle neslyšela .. kdyby přišel třeba za tři roky,tak musím brát v úvahu,kdy skončil prac.poměr a z toho vycházet .. jak se ZP,SP tak i daně ,..
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.