Re: Proplacení dovolené
Jestliže váš pracovní poměr dosud trvá, tak vám ji nesmí proplatit. Jedině, pokud máte nějakou dovolenou nad základní čtyři týdny. Dovolenou můžete čerpat do 31.12.2009. Pak propadne. Za rok 2008 se vám pravděpodobně bude krátit nejméně o 1/12, záleží na přesném počtu zameškaných pracovních dnů za celý rok (nemoc, OČR, neplacené volno).
Re: Proplacení dovolené- Líba prosím
Tak co byste mi poradila. co mám teda dělat. Jsem po operaci páteře, jsem stále zaměstnaná, no vlastně teď marodím. Půjdu na rok do plného invalidního důchodu. Takže než nastoupím inv.důchod, tak si mám ještě vyčerpat dovolenou, ať mi nepropadne?děkuji
Re: Proplacení dovolené- Líba prosím, JI
Předpokládám, že budete marodit nejdéle do srpna a pak Vás uschopní a dostanete inv. důchod. Pokud budete moci vykonávat sjednanou práci (nebo se se zaměstnavatelem domluvíte na jiné práci), tak končit nemusíte. Zůstanete zaměstnancem, budete pracovat a přitom si tu dovolenou do konce roku vyberete. Pokud nebudete po uschopnění pracovat, tak se dohodnete na skončení prac. poměru a nevyčerpaná dovolená z roku 2008 Vám bude proplacena (ale v tomto případě musí být to ukončení prac. poměru ještě lletos. Kdybyste marodila až do konce roku bez ukončení prac. poměru, tak Vám nevybraná dovolená propadne).
Re: Proplacení dovolené- JIŘKA prosím
Jaký je Váš celoroční nárok na dovolenou, 20 nebo 25 dní? Pokud 20 a ten 1 den byl zůstatek z roku 2007, tak ten už Vám propadl. Rok 2008 se zkrátí takto: nejprve se sečtou všechny Vaše promaroděné pracovní dny od 1.1. do 31.12.2008, k nim se připočtou dny OČR v pracovních dnech a dny nepl volna (pokud jste nějaké měla) a dny promaroděných svátků, které byly ve všední dny. Toto všechno se zjistí za celý rok 2008 a předpokládám, že jste v roce 2008 odpracovala aspoň 60 směn. Pak se nárok na dovolenou zkráti tak, že za prvních 100 těch zameškaných dnů se pokrátí o 1/12, za každých dalších 21 o další dvanáctiny.
Re: Proplacení dovolené- JIŘKA
¨
.. a ještě maličkost .. kdyby jste se rozhodla vrátit do zaměstnání a váš zdravotní stav by to dovolil třeba na zkrácenou pracovní dobu,tak si dovolenou vyberte ještě před nástupem na zkrácenou prac.dobu,jinak se vám bude platit pouze za zkrácený pr.úvazek .. ovšem zaměstnavatel vám ji nemusí dát,tak jak vy budete chtít ..
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.