Vlákno názorů k dotazu Kontrola OSSZ od Pavča - Re: kontrola OSSZ To znamená přihlášky a odhlášky zaměstnanců,měsíční...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 15. 4. 2009 11:42

Pavča (neregistrovaný)

Re: kontrola OSSZ
    To znamená přihlášky a odhlášky zaměstnanců,měsíční výkazy- které posíláte na OSSZ(přehled o výši pojistného a vyplacených dávkách).Nevím zda jste malá či velká organizace, ale od letošního roku, již tyto přehledy jistě posíláte na OSSZ.

• 15. 4. 2009 11:58

H. (neregistrovaný)

>>dobrý den, prosím vás, neví někdo..jdu na kontrolu
    >>soc.poj. za zaměstnance a mám si mimo jiné vzít s
    >>sebou
    >>doklady o plnění ohlašovacích povinností v
    >>nemocenském
    >>pojištění. co po mě chtějí?děkuji Helča
    >
    >To znamená přihlášky a odhlášky zaměstnanců,měsíční
    >výkazy- které posíláte na OSSZ(přehled o výši pojistného
    >a vyplacených dávkách).Nevím zda jste malá či velká
    >organizace, ale od letošního roku, již tyto přehledy
    >jistě posíláte na OSSZ.jo jsme malá organizace, tedy bývalá... a posílám to co je potřeba, ale tyhle položky, co píšete, mají jako požadavek napsaný opět zvlášť. Proto mě zaskočil tento řádek.

• 15. 4. 2009 12:28

Pavča (neregistrovaný)

Jako malá organizace jsem vyjížděla pro ČSSZ přehled o vyměřovacích základech a pojistném malé organizace, kde byli zaměstnanci a u každého vyměřovací základ,absence, vyloučená doba a ze kterého vyplívalo kolik platí zaměstnanci na ČSSZ a kolik zaměstnavatel,vím že jsem to posílala vždy měsíčně. V případě si zavolejte na ČSSZ a přeptejte se,já se také ptám.

• 15. 4. 2009 21:02

ib (neregistrovaný)

Nám při kontrole stačilo: měsíční rekapitulace mezd od - do - kontrolovaného období, všechny mzdové listy zaměstnanců včetně na DPP za dobu kontroly, smlouvy DPP, zaúčtovanou mzdu z účetnictví (peněžní deník nebo účet 521,522), kopie EL. P+O tam mají založeny a přehledy taky.

Doklady o plnění ohlašovcích povinností v nem. poj. by měly být P+O.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).