Vlákno názorů k dotazu OT:Nejde mi přehrát video na netu-zvuk od Eva M. - Re: OT:Nejde mi přehrát video na netu-zv Bez křišťálové...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 17. 4. 2009 1:15

Eva M.

Re: OT:Nejde mi přehrát video na netu-zv
    Bez křišťálové koule neumím poradit, protože mi chybí spousta důležitých informací. Jaký máte operační systém, jakou konfiguraci hardware, jaký software na přehrávání chcete použít, jaké kodeky máte stažené a jako potřebuje to konkrétní video, jestli se potřebný software pro přehrávání "nepere" s nějakým jiným programem, jestli je ten software aktualizovaný, jestli máte všechny aktualizace(záplaty) i na vašem počítači, jestli řádnému provozu nebrání nějaká závada či zbytečná přísnost nějaké ochrany atd. atd.
    Zkrátka - chtělo by to, aby si k tomu počítači sedl někdo, kdo tomu rozumí, kdo se na to koukne, vyzkouší tamto a ono, zkontroluje vše potřebné, poupraví nějaké nastavení či stáhne z netu něco potřebného... a bude to ;-) Pravděpodobně to bude nějaká maličkost, ale takhle na dálku a bez informací to fakt neumím ;-)

• 17. 4. 2009 8:33

beta (neregistrovaný)

Re: OT:Nejde mi přehrát video na netu-zv
    to je škoda, že nemáte tu křišťálovou kouli, Evi :) tak budu muset splašit zas nějakého souseda, ti ze mně mají radost, ale já je alespoň střídám, aby to na ně nebylo moc :)) diky za reakci a přeji hezký den

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).