Vlákno názorů k dotazu Chyba na FÚ od Vladimír 2 - Re: Chyba na FÚ Vážená paníza předpokladu že byste...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 23. 4. 2009 9:14

Vladimír 2

Re: Chyba na FÚ
    Vážená paní
    za předpokladu že byste byla zástupcem (§10/3 z. 337/92) uvedené paní polské st. příslušnosti, tak stačí místo telefonátů
    na FÚ a zdejších nářků jeden dopis s textem:
    -Žádám o vysvětlení rozdílu částek (viz částba na b.ú) a částky uvedené v žádosti o vrácení na DP.-

Snad jste již pochopila že ==Po dotazu na FU bylo sděleno==,
    ==rozdíl prý nevrátí == == asi tedy napíšeme dopis,==
    a podobné výjevy jsou na dvě věci = na h... a na nic.

Předložte FÚ plnou moc k zastupování a současně dopis se žádostí o vysvětlení (viz výše) a dejte vědět jak ta legrace dopadla..

• 23. 4. 2009 11:06

Ivík (neregistrovaný)

jestli je to pro vás legrace,tak pro nás ne !!! již několikrát jsem tam byla v zastoupení /neboť jim zpracovávám DaP/,ale to bylo oprávněné,protože např.chyběl doklad,datum .. to je mi jasné .. opravila jsem,dodali jsme doklad .. bylo vyřešno .. ale vy jste asi nepochopil,že ONI UDĚLALI CHYBU tím,že opravili správné přiznání a já nemám co opravovat ani v zastupování .. jestliže neumím přečíst datum narození 90 12 01,RČ děti poláku nemají a ještě k tomu tam mají rodný list dítěte,tak opravdu nevím,co chtějí .. dvě to dávali dohromady a blbě .. a vy se tady divíte,že o tom píšu .. polce by řekli,že nemá nárok a víc by se s ní nebavili .. za letošní rok se jenom na našem FU "sekli" min. 3x ,..jak můžu pak na takové úředníky spoléhat ????? to tedy opravdu nechápu..

• 23. 4. 2009 11:43

Vladimír 2

>>Předložte FÚ plnou moc k zastupování a současně dopis
    >>se žádostí o vysvětlení (viz výše) a dejte vědět jak
    >>ta legrace dopadla..
    >jestli je to pro vás legrace,tak pro nás ne !!! již
    >několikrát jsem tam byla v zastoupení /neboť jim
    >zpracovávám DaP/,ale to bylo oprávněné,protože např.chyběl
    >doklad,datum .. to je mi jasné .. opravila jsem,dodali
    >jsme doklad .. bylo vyřešno .. ale vy jste asi
    >nepochopil,že ONI UDĚLALI CHYBU tím,že opravili správné
    >přiznání a já nemám co opravovat ani v zastupování ..
    >jestliže neumím přečíst datum narození 90 12 01,RČ děti
    >poláku nemají a ještě k tomu tam mají rodný list
    >dítěte,tak opravdu nevím,co chtějí .. dvě to dávali dohromady a
    >blbě .. a vy se tady divíte,že o tom píšu .. polce by
    >řekli,že nemá nárok a víc by se s ní nebavili .. za
    >letošní rok se jenom na našem FU "sekli" min. 3x ,..jak
    >můžu pak na takové úředníky spoléhat ????? to tedy
    >opravdu nechápu..

Neříkáte ZDE pravdu. Jste zástupce dle (§10/3 z. 337/92)?
    Píšete: již >několikrát jsem tam byla v zastoupení /neboť jim
    >zpracovávám DaP/. Pokjud byste byla zástupce,tak by vše
    chodilo na vaší adresu (modrákem) včetně té "vytýkačky"
    Já jsem vám poradil jak nejlépe umím - viz výše.
    Pokud si myslíte že někdo z účastníků tohoto fora vlítne na berňák a rozmlátí jim tam palice aby se jim rozsvítilo a řádně zpracovali DP - tak to jste na omylu. Sama je nepřesvědčíte o správnosti svých argumentů protože vás NIKDO bez plné moci nebude ani
    poslouchat.Divím se že vůbec reagují telefonicky když se nejedná
    přímo o DS.
    Takže mnoho úspěchů v řešení tohoto problému.
    Pozn.: spoléhat se můžete jenom sama na sebe.
    Já se spoléhám taky jenom na sebe a to jenom v Po odpoledne.

• 23. 4. 2009 13:00

Ivík (neregistrovaný)

..fajn,zaměnila jsem zástupce za plnou moc .. vždy,když jsem tam byla,měla jsem plnou moc ..a už vůbec si nemyslím a ani nechci po nikom takové řešení,o jakém píšete .. možná se budete divit,ale jelikož tuto práci dělám poměrně dlouho a za tu dobu nějaké lidičky na FU už znám,nemáme problém si něco vyříkat po telefonu,nepamatuji si,že bych měla jeden případ,kdy by to nešlo ...když se chce,jde vše :-) .. a snažím se spoléhat sama na sebe .. vím,že za mě nikdo nic neudělá .. ale tady jsem jen zkoušela zjistit názor,co by tomu kdo řekl,kdyby se mu takový případ stal ,.. nic víc,nic míň .. protože mě asi stále nechápete,že jsem jen chtěla poradit,jak opravit něco,co bylo dobře a ještě dodáčem .. kde by se ta "jakoby" oprava měla někde projevit .. nevím,snad jsem to nenapsala dost srozumitelně o co jde .. ale lépe to nesvedu .. paní na FU také nemusím tlouct do hlavy,protože pochopila,že udělala chybu,jenže ... jak jí teď opravit .. to je pro ni záhada a já jen chtěla vědět,co s tím .. jak by se k tomu někdo jiný postavil ..

PS.. a na co se tedy spoleháte další dny ??? když na sebe jen v Po odpoledne ??? :-)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).