Re: Exekuce
ne ne , osobně jsem četla článek myslím v Rytmu života , že je skutečně zrušena .A Pospíšil nyní navrhuje omezení oprávnění k výkonu .
to co si dovolují je vrchol.- přesně řečeno .
U exekuce na 200,-CZK si paní JUDr. Jana Fojtová z Pelhřimova účtovala odměnu 10.000,- Hlavně , že má dotyčná titul. Možná tak z Perlovky
Žádný negramotný idiot s titulem JUdr. si nemůže dovolit zřídit instituci jako je exekutorská komora ani Klaus.
Ten článek o zrušení bych možná ještě našla.
já zase myslím, že není o dodat , když je podán návrh na zrušení vyděračů - , kteří v mnoha případech rozkrali majetek jiných lidí než dlužníků.
Kdo zaplatí pochybení exukutorů ... stát - asi těžko .., když je nezřídil. Jednají neoporávněně a ruka ruku myje - odbouchnutý soudní příkaz od bývalého alkoholika , který si exukotorské zkoušky koupil za pár kontaktů .... ?
Doufám, že JUDr. Pospíšil není jen laciným kašpárkem , kterého někdo vodí jako loutku za špagáty
Chtěla jsem je nvědět , zda- li existují skutečné zákony , podle kterých by se měli řídit - a od toho je myslím zákon o advokacii ,nikoliv výplody fantizie pomatenců , kteří založili - TZv exekutorskou komoru
>>>>Hezký večer ,
>>>>>>>vše by mělo být na stránkách exekutorské komory
>>>>>>exekutorská komora se domnívám byla již zrušena
>>>>>>Pospíšilem a pokud vím exekutoři nejsou
>>>>>>zákonodárci.Jsou
>>>>>>povinni se držet zákona , nikoliv svými vlastními
>>>>>>výplody
>>>>>>fantazie jak se v mnoha případech děje .
>>>>>A jak jste přišla na to, že byla zrušena? Pokud vím,
>>>>>tak tím bylo jenom vyhrožováno.
>>>>ne ne , osobně jsem četla článek myslím v Rytmu
>>>>života
>>>>, že je skutečně zrušena .A Pospíšil nyní navrhuje
>>>>omezení oprávnění k výkonu .
>>>>to co si dovolují je vrchol.- přesně řečeno .
>>>>U exekuce na 200,-CZK si paní JUDr. Jana Fojtová z
>>>>Pelhřimova účtovala odměnu 10.000,- Hlavně , že má
>>>>dotyčná titul. Možná tak z Perlovky
>>>>Žádný negramotný idiot s titulem JUdr. si nemůže
>>>>dovolit zřídit instituci jako je exekutorská komora
>>>>ani
>>>>Klaus.
pár
>>kontaktů .... ?
>> Doufám, že JUDr. Pospíšil není jen laciným kašpárkem
>>, kterého někdo vodí jako loutku za špagáty
>>Chtěla jsem je nvědět , zda- li existují skutečné
>>zákony , podle kterých by se měli řídit - a od toho
>>je
>>myslím zákon o advokacii ,nikoliv výplody fantizie
>>pomatenců , kteří založili - TZv exekutorskou komoru
>
>Stížnost na exekutora můžete podat buď přímo
>Exekutorské komoře ČR, nebo na ministerstvo spravedlnosti nebo
>na okresní soud.
nemá smysl ,ani význam.... žádné stížnosti nikdo neřeší . JUDrové mají titul ,mohou vymáhat i neoprávněnou pohledávku a ještě dostanou od KLause vyznamenání .
žaloby na titulované se v ČR zamítají bez náhrady škody .
Njn, za Klause se nedivím vůbec ničemu .Jaký pán takový krám .
Logika iQ tykve - vymáhat pohledávky na poškozeném ? - tak škoda , že nemám závazky - jak by s poradili s nimi .
To je mi líto, že jste propadla takové beznaději. Pokud vás skutečně zajímá postup exekutorů a ne jen poplkání, že se proti nezákonnosti nedá bránit, páč jsou všichni ti nahoře děsní kamarádi a ruka ruku myje, mrkněte na zákon 120/2001 Sb., ve znění pozd. předp. Najdete zde mimo jiné i odměny exekutorů, které vám tolik myšlenkově nedají spát.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.