Vlákno názorů k dotazu Dodatečné DP nelze uplatnit ztrátu? od elška - Re: dodatečné DP nelze uplatnit ztrátu? No nazdar, proč...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 12. 5. 2009 10:43

elška (neregistrovaný)

Re: dodatečné DP nelze uplatnit ztrátu?
    No nazdar, proč jste nepodali DP, nezapomínejte, že FU může kontrolovat 5 let zpět, takže se připravte na nejhorší. Nyní je
    málo práce a úředníci chtějí ukázat jací jsou nepostradatelní....
    Nevím jakého máte vedoucího, ale vždy za vše může účetní............. držím palečky, protože byla jsem na kontrole na FU a opravdu už zvažuji na přehlášení na FU do Prahy, tam hrozí kontrola 1x za 100 let. Zjistila jsem, že to takhle už udělal několik firem

• 12. 5. 2009 11:04

Renata (neregistrovaný)

Převzala jsem účto v roce 2008, přiznání jsem za roky 05 a 06 sice nenašla, ale myslela jsem že byly podány a leží u daňového poradce, který je tak arogantní, že se s účetní jen tak nebaví, pouze s jednatelem, který se s ním v roce 07 rozešel, nechtěla jsem do toho šťourat, když jsem převzala až loni, ale stejně je z toho teď problém.

• 12. 5. 2009 13:05

elška (neregistrovaný)

Vůbec Vám nezávidím - protože při kontrole - papírově odpovídá vedoucí - jednatel atd., ale vždy se vše zvede na účetní, protože
    i daňový poradce řekně, že se řídil tím co mu předala účetní, že ta za vše odpovídá.
    No, záleží pod které FU spadáte - pokud je to Praha - tak tam se vcelku nic neděje, ale jinde bude velký problém, a je zajímavé, že Vás nevyzývají k předložení dokladů atd. a pokud jste nová, takže co počáteční stavy atd. vůbec Vám nezávídím

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).