Ještě jednou pro kontrolu Prosím !!!
Jestli to tedy chápu dobře, když ten zaměstnanec bude hodně "prudit" a nemocný zůstane třeba až do konce roku, já budu neustále čekat, až tu nemoc (ochrannou dobu) ukončí, aby jí od následujícího dne běželo pokračování výpovědní doby (v mém případu tedy 52 dnů) a když náhodou se rozhodne i v této době si začít marodit, tak je to jako pořád dokola, dokud nevyčerpá tu ¨maximální roční neschopnost???? To je trochu na hlavu, ne?? V našem případě je to totiž dost problémová zaměstnankyně a v tomto směru se má i s kým poradit !! Děkuji
Re: Ještě jednou pro kontrolu Prosím !!!
Nic se neděje, já už taky melu z posledního. Jen jsem chtěla vědět, zda je možné, aby si potom s námi třeba takhle zahrávala, že když jí to o těch 52 dnů prodloužíme a ona v té době opět omarodí, tak je to opravdu může zase prodlužovat? Je to až neuvěřitelné. Pořád se mluví všude o diskriminaci zaměstnanců , ale tohle je dle mého zase diskriminace zaměstnavatelů. Problémový zaměstnanec, neschopenku si vezme kdy uzná za vhodné a my jen tupě přihlížíme. Děkuji za trpělivost.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.