Vlákno názorů k dotazu Chyba v příloze k žádosti o OČR od xy4 - Re: chyba v příloze k žádosti o OČR tak...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 21. 5. 2009 10:20

xy4 (neregistrovaný)

Re: chyba v příloze k žádosti o OČR
    tak to je nyní noční můra snad všech mzdových účetních, aby správně vyplnila přílohu k žádosti
    tím, že se neplac. volno nepíše do vyloučených dob, může být přeplatek na dávkách třeba několik DESÍTEK TISÍC KORUN!!!! To, když žena po neplac. volnu nastoupí např. na měsíc do práce a poté odchází na celoroční nemoc nebo na novou PPM, to samé v RO, když je přiznán ČID, PID
    já nevím, jak to teď je - nějak to nemohu teď v zákonech najít, ale nějak tam bylo v návrhu, že přeplatky by se měly srazit zam-ci
    těch 88 Kč je sice nepříjemných, ale dá se to zvládnout, ale desetitisíce - to nevím, jak by se řešilo - a fakt se to stát může (hlavně začátečnicím, které si pletou mateřskou, rodičovskou dovolenou a neplac. volno - když berou mateřskou třeba 4 roky)
    jsem zvědavá, na reakci ostatních
    třeba ještě nemají odesláno, to by možná šlo ještě opravit, kdybyste jim zavolala na OSSZ

• 21. 5. 2009 11:59

st (neregistrovaný)

Re: chyba v příloze k žádosti o OČR
    bohužel mají odesláno, ještě jsem mluvila s tou zaměstnankyní, stěžovala si že dostala od ossz nějak málo, ale to jsem ještě nevěděla že měla dostat ještě míň

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).