Re: dovolena + vypoved
Jestliže dáte výpověď, výpovědní doba začíná běžet 1.7. a trvá 2 měsíce, čili váš pracovní poměr skončí 31.8.2009 - tady zaměstnavatel nemusí souhlasit, to je ze zákona.
Pokud ovšem byste chtěla končit 31.7.2009, potom přece nemůžete dát výpověď, ale požádat zaměstnavatele o ukončení PP dohodou, na což ovšem nemusí přistoupit. Dovolenou pokud nemáte písemně potvrzenou - záleží na zaměstnavateli.
Re: dovolena + vypoved
Ja vim ze souhlasit nemusi, proto jsem psala ze bych od 1.8. POKUD MI VYHOVI nastoupila jinam.vim ze zalezi na nom.ale pokud chce abych jim pomahala v budoucnosti s uzaverkama, priznanim pro FU atd tak verim ze si vyhovime navzajem s datumem ukonceni pomeru.tezko to bude sama zvladat slecna po skole, protoze zkuseneho cloveka neprijmou(nedostali by dotaci od UP).sme malika firma a s nicim nikdy problem nebyl jen s tou dovolenou sou zde problemy.na zbylou dovolenou z min. roku jsem podle nej taky narok nemela..jeste jsem se ptala pokud mi nepovoli si vybrat dovolenou zda mi ji musi proplatit?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.