Re: silniční daň za 2008
Dobrý den, máte to dobře, u prvního auta je do 10/2008 sleva 40%, za 11-12/2008 sleva 25%. Druhé auto je bez slevy. Doporučuji používat formuláře na http://www.danovapriznani.cz/, počítají po zadání potřebných údajů samay. Ale nevzpomněla jste si nějak pozdě? Přiznání silniční daně za 2008 mělo být již k 31.1.2009?
Re: silniční daň za 2008
já vím, jen mě o to požádal jeden známý a ten je lajdák. neměl udělanou kopiii TP a má ty auta na leasing a protože neměl něco doplacené tak mu nechtěli dát TP ... tak teď mu nezbylo nic jiného než zaplatit, protože mu končila i technická.
moc vám děkuji za pomoc
Finančákům neunikne:-)))
Není zač - a jak je vidět, nikdo neunikne:-))) Napadl mě taky jeden příklad, kdy se klient radoval, jak mu finančák vrátí 1 700,- přeplatek na daních - a ejhle, již propojení finančáci zjistili,že dluží dva roky někde v Mostě 500,- na pokutě od policajtů a hezky mu ten přeplatek o to zkrátili.....
Re: Finančákům neunikne:-)))
tak to já také takového znám ... jen dlužil 3tis za rychlost a také to srazili z přeplatku na dani z příjmu ( daňový bonus ). i když mi bylo divné že pokuta byla na obyčejného člověka ( vozidlo nemělo nic s podnikáním ) a vratka byla z podnikání, ale asi i to je možné
Re: Finančákům neunikne:-)))
tak to potom ano.
a ještě by jsem se na něco ráda zeptala. co dělat v případě že je s.r.o. a má dva společníky. ti se nepohodnou a jeden z nich odveze komplet účetnictví a ten druhý zjistil že není dodnes podané přizníní k dani z příjmu právnických osob? navrhovala jsem s tím jít hned ja kse stalo že si veškeré doklady odvezli tak na policii, jenže to neudělal. nevím jestli by mělo nějakou váhu to jít na fú a zkusit tam sepsat nějaký protokol. vím že je to dotaz na nové téma ...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.