Re: oprava x rekonstrukce
Pokud rozdělíte budete muset fú prokázat,že náklady na opravy nebyly vyvolané technickým zhodnocením.Tedy že díky přepážce a výstavbě krbu jste nemusel malovat,opravovat podlahy a stropy-obávám se,že se Vám to obhájit nepodaří a osobně bych vše dala jako náklady na technické zhodnocení.
Nebála bych se rozdělení. Chce to jen mít pořádný projekt (nebo rozpočet), ze kterého vyplývá, co je oprava a co je technické zhodnocení. Vždycky se nám v tom financi vrtali, ale holt třeba malování určitě není technické zhodnocení a pochopitelně se nebude dělat před rekonstrukcí. Chce to umět řádně zdůvodnit.
Trochu bych se obávala toho krbu, to určitě nezkousnou.
...já vás sice osobně nikoho neznám, ale všichni jste báječní. Děkuji moc! Rozhodl jsem se zpracovat si k mému počínání nějaký projekt a dokumentaci a rozdělit náklady tak, abych mohl obhájit část do oprav. Pokud v budoucnu přijde na kontroku nějaký blbec, bude mi sice houby platné, ale účtovat to budu v dobré víře. Ještě jednou děkuju.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.