Re: výpověď ve zkušební době
Renátko, mluvíte mi z duše, ale víte jak já za to byla vždycky pranýřovaná !!! Jeden čas jsem fakt chtěla sem přestat vůbec chodit .. Ale zas tady každý den najdu něco, co nevím, tak vytisknu a založím si pro horší časy.
Ale na některé dotazy jsem fakt alergická a nejvíc mě štve, že každý šetří jen svůj čas, do zákona ani do historie nemrkne ani omylem .
Ahoj, je to sice mimo tento dotaz, ale vidim,ze tu hodne radite,nemohly byste mi poradit na muj dotaz "lze OCR zuctovat az v nasledujicim mesici"? Uz jsem to sem dala dopoledne,ale nic, pak znovu.Jde o praktickou vec,kterou nemuzu v priruckat vyhledat.Diky
To jo, OCR zaplati socialka, ale mela to za kveten, zpracovala jsem mzdy, aniz bych vedela, ze nebyla 2 dny v praci, donesla mi to po vyplaceni mezd, odevzdala jsem to na socialku.Ted ale musim vyresit ty 2 dny, ktery jsem ji proplatila jako kdyby byla v praci a jeste za to dostane OCR od socialky, tak jestly o tyto 2 dny muzu pokratit mzdu v cervnu.
Vidím to tady na několika místech ten dotaz, nikdo neopdpovídá protože to je jeako by jste se ptala, jestli můžete jet ve městě 100 km rychlostí.
Takže správně jistě nemůžete, a pokud to uděláte bůh ví co přijde za potíže. Třeba nic a třeba si přivodíte následky kterých se budete těžko zbavovat. Takže ideálně vše opravit.
jejku dívenky, taky jsem ze začátku jak debil hledal některé odpovědi přes google,kopíroval a vkládal tazateli, ale později mne to přešlo, lenochy nepodporuji. Bohužel mnozí tazatelé nejsou opchotni se snažit sami a čekají, až jim to někdo naservíruje pod nos, ale s tím už jsem taky skončil. Snažím se pomoci jen tam, kde vidím alespoň trochu vlastní snahy.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.