Re: fakturace,zálohy a DUZP
mate jedinou moznost. upozornit, nejlepe si nechat podepsat, jak to ma spravne byt a udelat to jak pozaduje majitel ci kdo. aby se na to nezapomnelo, po dvou letech na to kontrola prijde a mesic vam jde penale. vytahnete po dvou letech papir a penale zaplati majitel nebo kdo vam to podepsal.
duzp se musi ridit datem na predavacim protokolu ci montaznim listu. jaky mate datum tam tak s tim by jste mela vystavit fakturu.
Snažím se jim to tady vysvětlit ale pořád si melou svou. ve finale bude penále ve výši toho DPH. Jsem z nich fakt zoufalá-už jsme to řešili několikrát-u něčeho si dali říct ale je to fuška. Mám takovou smůlu jenom já nebo je nás účetních víc kteří mají dělat co se chce a ne co je správně.
;o) je to bezne. nejlepsi jsou podnikatele, kteri prijdou s tim, ze: vcera mi znamej v hospode povidal, ze ..... ;o) vetsinou blud a nebo polovina pravda a druhou si tam pridaji aby to bylo pro ne dobre. a pak vy jste ti spatni, kteri je do neceho nutite (hlavne platit dane), kteri jim skodite apod.
vystavte jim fakturu jak chteji a rovnou k te fakture si pripravte kraticou vetu na papir, ze to ma byt tak a tak a ze je to blbe. at vam podepise fakturu i ten papir. papir si schovejte a je to.
nebo je presvecte. ;o)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.