Re: OT:Taky děláte chyby a překlepy?
Tak se usmějte :-) ať se Vám nálada zlepší. Chybovat je lidské - já mám období, kdy chyby moc nedělám a pak mám období, kdy se opravdu, ale opravdu nedaří a mám pocit, že mě nikdo nechápe a jsem z jiné planety. Hlavně že si té chyby všimnete a opravíte ji. Uvdíte, zítra bude líp !!!
Nic si z toho nedělejte, pokud máte 2 chyby v jednom dni za období kdoví jak dlouhé, tak to není tragédie. Jestliže máte špatné svědomí, svědčí to o tom, že Vám to není lhostejné - a to je také pozitivum.
Každý občas udělá chybu, nejsme naprogramované stroje. Tak hlavu vzhůru, je tak krásný den :o)
Pro někoho je vlastní chyba tím nejhorším, co se mu může na světě stát a tak ho paralyzuje od dělání něčeho, co neumí “dokonale”. Ale právě to je velká chyba.
To jsem někde četla a jednoznačně souhlasím. Nenechte si pokazit den výčitkami. Chybuje každý jedinec.
Pusťte si někdy záznam z jednání našich poslanců nebo jejich vysvětlování, když je něco špatně. Nebo prostě mrkněte do nějakého (skoro jakéhokoliv) zákona, co jsou to za paskvily - to jsou přece taky chyby lidí určitě lépe placených než vy, kteří si ovšem nějaké výčitky vůbec nedělají. Hezký den.
existují na ně různé pasti - třeba ten mechanismus s tím vědrem s vodou a namydlenými stěnami. jak tam spadne tak ručičkama klouže po těch namydlených stěnách a nakonec se utopí. někteří jsou už ale moc chytří a chodí skupinově. když potom spadne jeden do vědra, ostatní skočí za ním, vodu vytlačí a dostanou se ven...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.