Re: POHODA a přeplatek
Tyhle přeplatky mi v bance v Pohodě také dělají problém, uvidíte to jen v bance.. nespáruje se to na žádnou fakturu.
Už jsem mnohokrát hledala kde co zůstalo, jako vodítko mi slouží v bance sloupec . k likvidaci.. a tam vidí co zůstalo nespárováno....
Už jsem si mnohokrát říkala, že na Pohodu zavolám a zatím mi to vždy nějak nevyšlo.
Blanka
>>dobrý den,
>>začínám účtovat v pohodě, mám vystavenou fakturu,
>>klient
>>zaplatil o 400Kč více než měl, v bance jsem
>>zaúčtovala, kde
>>tento přeplatek prosím uvidím, když si otevřu vydanou
>>fa nic
>>tam nemám ....moc moc díky...a mohu si v globálním
>>nastavení
>>zadat jakoukoliv částku přeplatku ??
>Tyhle přeplatky mi v bance v Pohodě také dělají
>problém, uvidíte to jen v bance.. nespáruje se to na žádnou
>fakturu.
>Už jsem mnohokrát hledala kde co zůstalo, jako vodítko
>mi slouží v bance sloupec . k likvidaci.. a tam vidí
>co zůstalo nespárováno....
>Už jsem si mnohokrát říkala, že na Pohodu zavolám a
>zatím mi to vždy nějak nevyšlo.
>
My taky používáme Pohodu a přeplatky faktur vydaných se nám automaticky "vkládají" jako další závazek s úč.předkontací BEZ/325999 do záložky závazky. V bance se nám úhrada zaúčtuje vlastně do dvou řádků - položek - jedna je úhrada ve výši vystavené faktury a druhý řádek je ten přeplatek 221xxx/325999.Při úhradě přeplatku - odeslání částky zpět - potom vlastně úhrada toho závazku a předkontace 325999/221xxx.
>Blanka
Dobrý den JK:)))
mohl/a/ byste mi, prosím napsat, kde nastavit, aby se v bance automaticky udělala předkontace 325999x221, já tam předkontaci nemám žádnou, a zaúčtuje se mi automaticky 311x221.
Jdu kouknout do uživatelského nebo globálního nastavení, třeba mě to navede. Ale děkuji moc za odpověď.
přeji hezký pracovní týden:))) pokud to jde:))
Blanka
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.