Re: OT_Pavlovi_splatnost daní - novinka?
Také mám výtečného učitele !!! :) ani nevíte, jak jste mne potěšil, včera mi vymýval mozek pan Tři Tečky, když jsem se zamíchala do diskuze a trapně se zeptala, kdo je předběžný insolv. správce, že jsem to ještě neslyšela. Ten mi ale vyprášil kožich :))) dokonce neumím vést ani diskuzi a nemám se zapojovat zde v odborném foru, když tomu nerozumím, ale mám se vykecat na četu. No, pravda je to, že jsem si z něho tak trochu utahovala, on to bral bohužel smrtelně vážně, ale to se tak někdy přihodí, takže díky, pane učiteli, jdu zasednout do lavic ;-)
:) ale já to nedělala schválně, až když jsem zjistila, že druhou stranu neposlouchá a přetváří si její odpovědi k obrazu svému. Jen jsem, M.M, přemýšlela, jestli je to mladý ambiciozní mladík nebo přezíravý elegán v nejlepších letech či zapšklý starý pan nebo nakonec srandista se zvláštním smyslem pro humor, ale nic mi na něho nevycházelo, tím spíše, že jsem se s nikým takovým ještě nesetkala, bohudíky takové pány v nepotkávám. Jen bylo zajímavé, když to pro něho byla ztráta času s plytkými řečmi, že stále reagoval :) hezký den přeji, B.
Já, pouze podle této výměny názorů, třítečku odhaduji na někoho z Moravy (nic proti, jen podle vyjadřování), s krátkou praxí a s představou, že vše ví a je ochoten ty nedouky v okolí poučit. Pokud ovšem projeví náležitou úctu Jeho Majestátu. Nebo jen měl špatný den. To mám někdy také ale pak raději nic nepíšu. :-))
Hezký den!
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.