Re: Money S3-slevy SP
zkoušela jsem to celý včerejší den a nešlo mi to. Pochopila jsem z manuálu, že když udělám všechno co píšou, slevy od srpna by mi to mělo počítat samo a mimořádnou slevu bych si tam měla spočítat a zadat sama. Proto je tam další řádek mimořádné slevy k editaci. Ale nefunguje mi to. Zatím jsem tedy nezadávala ručně tu mimořádnou slevu, ale slevu za srpen mi to tam nepočítá. Ani když změním datum v programu na 1.9. aby si "myslel" že už srpen skončil :-) No ale nestihla jsem už napsat na podporu dotaz včera v práci. Máte stejnou zkušenost? Mám vše uděláno, aktualizaci, synchronizaci, nové období ale sleva za srpen nikde.... Bara
Ženy děkuji oběma za reakci,mě tam časově rozl.parametry naskočily nové od 1.8.2009,ale slevu za srpen mi to spočítalo z hrubé mzdy a ne 27.100-HZ.Ještě se mrknu na nastavení mezd jak píše Ilča,účetní rok mám správně.Tak nevím,zatím jsem to zadala ručně.A Vám to Ilčo funguje i s mimořádnou slevou,nebo taky zadáváte ručně?Ještě jednou díky,asi někde dělám chybu.
** tak jsem byla zvědavá a šla jsem to zkusit. Dělala jsem to opravdu podle manuálu - jak jsem psala výše - aktualizace, synchronizaci, nové období u zaměstnanců. podle manuálu se nové období do časově rozlišitelných parametrů mezd má navézt samo - mělo by být součástí instalace programu no ale ani po další ruční sychnronizaci se mi tam nové období nenavezlo tak jsem ho tam přidala ručně s parametry, které jsou zobrazeny v manuálu a funguje to. i slevu mám spočítalou 27100-VZ. Tak ted jen přidám tu mimořádnou a myslím, že to bude ok. Též děkuji za radu. Bara
Re: Money S3-slevy SP - ještě dotaz
*** ne ne, opravdu seznam mezd. :pracovník - mzdy - a objeví se všechny jeho mzdy a tam přidávám novou mzdu - jeho mzdy za jednotlivá období na obrazovce - jen si tam orientačně hlídám, jestli jsem neudělala nějakou chybu. ted z hlavy nevím co tam všechno je.. odboíbí - superhrubá, hrubá, ještě něco a pak k výplatě, v řádcích pod sebou.a ted k víceméně stejným superhrubým skočila velmi nízká, která není superhrubou ale náklady zaměstnavatel.asi to k ničemu dalšímu nepotřebuju, nevím, nezúčtovávám v money mzdy jen vedu, tak nevím co to dělá dál.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.