Re: Vstup se psem.
Informaci o zákazu vstupu se psem (střelnou zbraní, fotoaparátem atd.) obvykle najdete na dveřích, a to buď ve formě nápisu, nebo piktogramu/obrázku. Pokud pošta jako instituce vydala nařízení o zákazu vstupu psů do jejích prostor, tak jednotlivá "pošťačka" s tím nic nenadělá a na žádost o vysvětlení zákazu může reagovat také jen poukazem na nařízení nadřízených... Odhadoval bych, že na některá místa platí zákaz vstupu psů např. z hygienických důvodů atd..
Je to stejné jako doma, Jestli si vymíníte, že se budou návštěvy přezuovat, tak je bez přezutí do byzu nepustíte. Poště se můžete
"pomstít" jedině drobnostmi: místo dopisů psát mejly, místo jejích služeb používat služeb PPL a pod. Vrcholem může být to, že pokud před pošktou šlápnete do exkrementu který tam zanechal jiný pes
tak se s TÍM jít projít až k nejvyšší vedoucí funkci (kde mají již koberec). Tam můžete diskutovat o tom, že když budete mít pejska v náručí tak se TO před poštou nestane nebo diskutovat
o tom. že balík předá pošťák v domě třeba sousedce nebo nezl. dětem, ale pokud vám jej dojde na poštu vyzdvednout manžel/manželka, tak je podle předpisu nevydají.
Nezdá se vám to logické? Nejste sami ale NIC nezmůžete.
Dneska se zde skutečně bavím a děkuji Vám za to :). Není mnoho webů kde mi správně zodpoví dotazy a kde mi pomůžou i ke skvělé náladě.
Zvířata v lásce příliš nemám a bojím se jich. Četla jsem že důvodem bývá že paranoici nemohou ovládat chování zvířat. Něco na tom bude. Lidi ráda mám, ale dokazovat to veřejně nehodlám. Tady jsme všichni stejně jen abeceda.
To vaše:
==Zvířata v lásce příliš nemám a bojím se jich.==
by se dalo přeložit i taky- i vás příliš v lásce někdo (zdejší) nemá ale nikdo se vás nebojí ani nikoho jiného.
Již jednou jsem psal: tady se neděkuje, tady se nadává. Jestli začnete mnou nebo parlamentem - nic
nezkazíte. Takže konec bavení a šup dělat něco užitečného, třeba někomu dobře poradit.
Hezký den všem
Tak asi takto: ve svých téměř x letech nikoho kromě malého psíka nemám ,doma ho samotného nenechám protože nepotřebuji aby si stěžoval zlý soused že psík štěká-hlídá když někdo projde kolem dvěří a já bych nebyla doma.Před obchodem ho nenechám neboť se bojím že by psíka někdo ukradl,bohužel jsou mezi námi zloději (jeden pes mě už za mlada byl odcizen,druhýho mě u krámu někdo přiotrávil).Takže když někam jdu psíka si dám to skládací tašky s pevným dnem ,nahoře téměř uzavřené a postranách takové sítovné okénka aby měl dostatek vzduchu(tašky mají v zverimexu).
A pak spolu jdeme kamkoliv na poštu i do krámu ,co je komu potom co mám v tašce.?A to že někdo jiný by nešáhl na tužku nebo rohlík po mě - když sem se dotýkala psa ?,na to odpovím a víte kdo sahal na rohlík před vámi ? Já viděla chlapa pěkně upraveného rýpat se prstem v zadnici a pak hned housky vybíral ,zboží omakal a skoro nic nevybral. Nebo jinak ,děti špinavé ruce a v obchodě na koblihy ...Pán s kašlem a nudlí....No nevím co je horší pes v ruce nebo z ruka v nose a holuby otírat ....
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.