Re: Zaslání do sbírky listin OR
Posílala jsem vše dohromady jako jeden soubor a naporvé jsem odeslala, ale paní mi odepsala, že to nemůže otevřít- chyba byla v názvu .pdf souboru- u názvu .pdf souboru je dobré nepsat ani háčky,ani čárky. zkuste. Další problém by mohl být, pokud se vám soubor neodeslal ve velikosti souboru.Pokud soubor obsahuje už MB a ne KB, tak se těžko odesílá a druhá strana ho nemusí vůbec přijmout.
Doporučuji znovu naskenovat.
Tak podle mne takto velký soubor se vám nepodaří odeslat :-) , skenovala jsem to v "hrozné" kvalitě, ale v OR to nevypadá tak zle. Pak je ještě jedna možnost, že soubor zašlete na CD médiu, pokud se vám nedaří naskenovat. Skenovala jsem asi třikrát za sebou než se zadařilo, kvalita hrůza, ale jak píši v OR je to docela dobře viditelné. Zkuste ještě nižší kvalitu a samozřejmě černobíle.
Mne bylo na rejstříku řečeno, že všechny doklady závěrky za jeden rok musí být v jednom souboru pdf, a ten musí být do velikosti 150 kb. Tuto info mi dala přímo paní z rejstříku. Mořila jsem se s tím celé odpoledne než se mi povedlo zmenšit to čitelnou podobou do takové velikosti.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.