Re: Směrnice_na leteckou poštu ?
a není lepší směrnici (bez iniciálů) rovnou pověsit na leteckou poštu a sem zadat link ...? pak si to může stahnout víc lidí a ten původní rozesílatel bude ušetřen přeposílání ... zavěšení na leteckou poštu "vymyslela" kolegyně s tabulkou výpočtu slev na pojistném a osvědčilo se to ...
Machalkova5@seznam. cz
>>>>>>>>>>>>Prosím i já bych poprosila o zaslání směrnic. Moc
"
>>>>>>>>>>>kolegyně s tabulkou výpočtu slev na pojistném a
>>>>>>>>>>>osvědčilo se to ...
>>>>>>>>>>připojuji se s prosbou - kdo to umí, dát na "leteckou
>>>>>>>>>>poštu" prosím
>>>>>>>>>jestli je možné, také prosím o směrnice-jsem tu nová
>>>>>>>>>a
>>>>>>>>>myslím, že to tu není moc v pořádku
>>>>>>>>>a.kubickov@seznam.cz
>>>>>>>>
>>>>>>>>Taky prosím o zaslání směrnice na pipa.jan@seznam.cz
>>>>>>>>Děkuji moc.
>>>>>>>
>>>>>>>přidávám se se žádostí renca.pb@seznam.cz předem
>>>>>>>děkuji
>>>>>>letecká pošta by byla super....jinak moc prosím taky
>>>>>>na ivbot@seznam.cz
>>>>>prosím o zaslání směrnic leteckou poštu nebo na
>>>>>janicka357@seznam.cz
>>>>
>>>>Připojuji se k prosbě-dát směrnici na leteckou poštu.
>>>>Tato pomoc je k nezaplacení.
>>>Prosím o zaslání směrnic na
>>>:ruzicka.23@seznam.cz,děkuji.
>>
>>Dobrý den, také se připojuji k prosbě o zaslání
>>směrnice s.r.o., díky moc, ivana@paitballshop.cz
>>
>Prosím taky o zaslání směrnice
>ilona.neumannova@seznam.cz
tak nevím, zda jsme si rozuměly ..., nevím, kde to vzniklo - tam píše, že se připojuje k prosbě o zaslání směrnice, to je sice pěkné, ale adresně to patří tomu, kdo zasílání směrnice nabídl - ten "někdo" může směrnici pověsit na leteckou poštu a sem zadat link, na který když si poté najedete, si samy stahnete do svého PC, tzn. nemusíte sem zadávat své adresy. Pokud někdo zavěsí na leteckou poštu, je ušetřen rozesílání e-mailů a značně mu to práci ulehčí ..., jen se ovšem musí ten "někdo" najít, kdo původně nabídl rozesílání ...
>Machalkova5@seznam. cz
>>>>>>>>>>>>>Prosím i já bych poprosila o zaslání směrnic. Moc
>"
>>>>>Připojuji se k prosbě-dát směrnici na leteckou poštu.
>>>>>Tato pomoc je k nezaplacení.
>>>>Prosím o zaslání směrnic na
>>>>:ruzicka.23@seznam.cz,děkuji.
>>>
>>>Dobrý den, také se připojuji k prosbě o zaslání
>>>směrnice s.r.o., díky moc, ivana@paitballshop.cz
>>>
>>Prosím taky o zaslání směrnice
>>ilona.neumannova@seznam.cz
>tak nevím, zda jsme si rozuměly ..., nevím, kde to
>vzniklo - tam píše, že se připojuje k prosbě o zaslání
>směrnice, to je sice pěkné, ale adresně to patří tomu,
>kdo zasílání směrnice nabídl - ten "někdo" může
>směrnici pověsit na leteckou poštu a sem zadat link, na který
>když si poté najedete, si samy stahnete do svého PC,
>tzn. nemusíte sem zadávat své adresy. Pokud někdo
>zavěsí na leteckou poštu, je ušetřen rozesílání e-mailů a
>značně mu to práci ulehčí ..., jen se ovšem musí ten
>"někdo" najít, kdo původně nabídl rozesílání ...
Nevím, nevím on totiž NIKDO nenabídl rozeslání ale pouze odkaz na
http://www.google.cz/search?hl=cs&q=sm%C4%9Brnice+na+v%C3%BDpo%C4%8Det+ztr%C3%A1t+v+pohostinstv%C3%AD&btnG=Hledat&lr=
na kterém najdete na druhém řádku odkaz na Sbírku zákonů 72/1962
což je to co jsem dal na leteckou poštu: vyhl. 132/1962 Sb.
http://leteckaposta.cz/232190137
Takže soudružky a soudruzi, makáme na směrnici!
Pokud možno radostně!
jo tak, nevěděla jsem, kde to vzniklo, ale jak je vidět, zájem by byl obrovský :) Pokud mám zkušenost se směrnicemi či pracovním řádem (jako mzdovka), bývá to spíše opsaný zákoník práce, místy upravený o benefity či zvýhodnění - ale to v dnešní době asi už moc fungovat nebude, naopak firmy ubírají na benefitech, stahují stravenky, penzijko, dovolenou nad rámec zákona atd. Ale jsou směrnice a směrnice a kolegyně asi spíše zajímají směrnice, jejichž zpracování je uloženo zákonem o účetnictví, je to zajisté široký okruh, co si zkusit objednat vzory, na webu je jistě dost nabídek, možná by nebylo od věci, aby si kolegové vyměnili zkušenosti s různými nabídkami zpracování (pokud to tedy jde a trefí se zrovna do toho, co zajímá toho druhého), asi hraje roli i cena ...?
http://www.softbooks.cz/smernice.ukazka.htm
Pokud někoho zajímají směrnice jak píše Beta(zákon o účetnictví) dala jsem na leteckou poštu http://leteckaposta.cz/174221187 , sice dost nešikovně,ještě jsem to nikdy neprováděla,mám to jako 11 příloh,ale snad to nebude vadit.Je to původně od Ing.Chlady,kterému přesto,že se již tady na foru neobjevuje,moc děkuji.
Ale
>>jsou směrnice a směrnice a kolegyně asi spíše
>>zajímají
>>směrnice, jejichž zpracování je uloženo zákonem o
>>účetnictví, je to zajisté široký okruh, co si zkusit
>>objednat vzory, na webu je jistě dost nabídek, možná
>>by
>>nebylo od věci, aby si kolegové vyměnili zkušenosti s
>>různými nabídkami zpracování (pokud to tedy jde a
>>trefí
>>se zrovna do toho, co zajímá toho druhého), asi hraje
>>roli i cena ...?
>>http://www.softbooks.cz/smernice.ukazka.htm
>Pokud někoho zajímají směrnice jak píše Beta(zákon o
>účetnictví) dala jsem na leteckou poštu
>http://leteckaposta.cz/174221187 , sice dost nešikovně,ještě jsem to
>nikdy neprováděla,mám to jako 11 příloh,ale snad to
>nebude vadit.Je to původně od Ing.Chlady,kterému
>přesto,že se již tady na foru neobjevuje,moc děkuji.
Jste šikovná a určitě to mnohým pomůže, dívala jsem se a už se vesele stahuje :) JB, asi jste uložila původní starou verzi směrnic- já jen, pokud mohu krátce něco říci k směrnici ohledně pracovního řádu a mzdy, směrnice 6 - pracovní doba nejvýše 40 hod/týden, ne 42,5, srážky ze mzdy dle ZP, ne zákon 1/1992 (zrušený), ke stanovení mezd 1-8 rozpětí, minim.8000-16100 dle NV 567/2006 Sb., přípl. za práci v noci min.10% z průměru, přípl.za svátek ne 50% ale nejm.100% z průměru - vy to budete mít pro svou potřebu určitě ošetřené, píši spíše pro jiné, kdo by s tím velkou zkušenost neměl, aby si upravili s novým zněním zákoníku práce, tzn. místy i jiné §§, víc jsem zatím nestihla. Ale to jsou jen nicotné drobnosti vzhledem k tomu, co jste podstoupila :) podstatné je to, že jste si udělala čas a věnovala jste podklady ostatním, za což vám budou určitě účetní blahořečit :) mějte se pěkně.
takhle jsme si už pomohli s tabulkou výpočtu slev, kterou pověsila, jiná kolegyně, také jsem do té doby neměla tušení, na LP visí soubor 25 dnů, pak ho odmažou, můžete zadat znovu a na dalších 25 dnů. Postup zavěšení je velmi snadný a když jsem to tehdy bez pomoci zvládla já, už to musí zvládnout každý :)
http://leteckaposta.cz/ procházet, vložíte soubor, který máte uložený ve svém PC a je to, sem dáte link, na který když si kolegové najedou, mohou stahnout do svého PC. Jen mne tak napadá, pokud bychom šířili něco z autorizovaných článků - třeba by mohl být problém, když je to bez svolení autora ... ? Než jsem věděla o LP, rozesílala jsem kolegyním články Ženíškové o slevách apod., tak už tehdy mne to napadlo ..., ale snad by problém nenastal ...
Zlatíčko je JB, že poskytla směrnice, po kterých kolegyně volaly, mne jen napadlo říci, že by se mohlo pověsit na LP a to díky jiným zlatíčkám zde na BC :) jsem moc ráda za toto forum a za kolegyně, které dokáží a chtějí poradit, mějte se pěkně.
Směrnice jsou určitě staré,je to vlastně jen takový mustr,který zde koloval již dříve.Asi by to tam šlo uložit v pdf,ale nemám moc zkušeností,jsem ráda že v pdf odešlu závěrku.Jsem ráda že to někomu pomůže.Zdravím a já děkuji všem odpovídajícím na dotazy.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.