Re: je nárok na podporu prosím pomoc
Nevím, jak je starý, ale budu-li předpokládat, že do 50 let, tak ne:
§ 49
(1) Uchazeč o zaměstnání, kterému v posledních 3 letech před zařazením do evidence uchazečů o zaměstnání uplynula celá podpůrčí doba, má nárok na podporu v nezaměstnanosti, pokud ... získal zaměstnáním .....dobu alespoň 6 měsíců
v zápočt.listu má uvedeno ukončení ve zkušební době, ještě pozn. v jedné nejmenované firmě a.s. takhle řeší krizi, zaměstnanci pobírali 6 měsíců podporu pak je vzali zpět a po 10 dnech se šli opět zaregistrovat a mají zase podporu, proto se snažím dopídit více informací
to bych si tu paní z pracáku tedy, s prominutím, podala ..., vždyť tam jsou pro lidi, tak se mají podle toho chovat, nemohu říci, že mám s ÚP špatnou zkušenost, ať se jedná o uchazeče nebo o dotace, ale tohle chování úředníků, jak píše tazatelka, i když se mě to netýká, mě vždycky nadzvedne... je vám z BC již jasné nebo ještě potřebujete něco vědět, jak jsem četla odpovědi, kolegyně už vám, zdá se, vše řekly
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.