Re: Zálohy platím já-přeplatek vzal on
Na co všechno byste jestě chtěla paragraf ?? Je to váš problém, že jste si elektřinu nenechala přepsat na sebe. Je-li smlouva psána na něj, tak by vám přeplatek stejně nedali. Platit může kdokoliv, přeplatky vybírat jen ten, na něhož je psaná smlouva.
Na vypořádání majetku se pracuje, dala jsem žalobu k soudu. Ale prozatím po mě chtěli jen uhradit soudní poplatek - jak víme: soudy nemají peníze. Zatím jsem na advokátovi a poplatcích zaplatila téměř 10000 Kč a ještě se nezačalo ani jednat. Tak takhle to u mě vypadá. Mějte se, díky za vaši reakci.
myslíte, že by přeplatek zaslali na Váš účet? Vždyť píšete, že je složenka psaná na jméno Vašeho bývalého manžela, takže komunikovat by s nimi měl on. To, že platíte Vy, je věcí vás obou - to nikdo neřeší, kdo platí, hlavně, že jsou zaplacené zálohy, ale přeplatek mohou poslat jenom tomu, na koho je to napsané. Než byste nechala odstřihnout elektriku, tak se zajímejte, kolik Kč zaplatíte, až budete znovu přihlašovat - abyste se pak nedivila za tu částku, kterou byste musela zaplatit.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.