Re: dod.služby z EU
.. děkuji
a do toho se mi právě moc nechtělo:((( vím, že pokud mi přijde faktura pozdě, např. vydaná v období 07 a ke mně se dostane až 09, mám zhrnout do období kdy přišlo - tedy v 09 a nepodávat již dodatečné přiznání, platí cca od poloviny roku 2007, ale u tohoto si nejsem jistá, fakturu mám v řádném období jen jsem zapomněla udělat dodanění, když se tak teď na to dívám, tak vidím, že v záznamní povinnosti je to tak, jako bych tu fakturu vůbec nezahrnula do záznamní povinnosti do DPH a a tak to vleze i do řádků DPH, chová se to tak jako bych faktuře řekla, že je na ní PN - nezahrnovat do přiznání DPH.
Re: dod.služby z EU
podala bych také dodatečné... nic tím neriskujete, žádné penále....ale nejdříve bych zavolala správkyni popište jí, na co jste zapomněla, možná, že Vám jen řekne, abyste jí to tam opravené donesla a nepodávala dodatečné přes podatelnu..mají pak s tím práci, každá věc přes podatelnu dostane jednací číslo...a správce daně s tím má víc práce. Daňová povinnost se nezmění, jestli máte rozumnou správkyni, tak se s ní dohodněte a uvidíte.>
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.