Re: Stravenky-zamec&dovolena
Dobrý den, já teda nevím, ale taky jsem tápala ve stravenkách, až jsem se dopátrala, že stravenky musíte ze zákona vydávat na ten daný měsíc, tzn. na začátku září za září např. ten plný počet a v říjnu jim ve výplatě ty stravenky zúčtujete, další měsíc tedy říjen, jim vydáte opět na začátku měsíce stravenky a to plný počet ponížený o to, na co v září neměli nárok např. kvůli dovolené, další měsíc dáte zase plný počet a další opět zúčtujete.
Ano,to jsem napsala špatně.Nakoupíme stravenky na konci září na říjen a začátkem října je rozdám.Ale zamec je dostal a týden na to oznámil dovolenou.Jedná se mi o to, že zamec dostal na říjen o 9stravenek více a zda mám dobře vyúčtování za říjen, máme strav.za 100,- takže mu ve mzdě strhávám 900,-jako nezdanit.náhradu a ještě na listopad dostane o 9strav.méně.
Ve vyplate za rijen mu zuctujete vsech 21 stravenek stejne,tzn.s prispevkem zamestnavatele. V listopadu mu date o 9 stravenek mene a tim se to vyrovna. V zadnem pripade mu nebude strhavat v rijnu tech 9 stravenek v plne vysi,tede jak pisete 900 Kc
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.