Re: SAP
Úplně přímo osobní ne, ale kdysi dávno po absolvované předváděčce jsem jej zavrhla. Několik známých s ním pracujících je nešťastných. V posledních letech mi přichází doklady ze SAPu od dodavatelských firem - při zavádění systému byly chybné, např. nedokázaly zpracovat odpočet dříve uhrazené zálohy apod. Reklamovala jsem šetrně, protože mi těch lidí je upřímně líto. Navíc je SAP neuvěřitelně drahá záležitost. Možná v opravdu velké firmě s mezinárodní účastí je přínosem, ale pro menší či střední podnik je zbytečně složitý a drahý.
Co člověk, to názor. Kamarádka se SAPem pracuje a je z něj hrozně zoufalá. Měli problémy s opravováním věcí, taky vím, že než by třeba změnili cenu, tak všechno stornují a jedou znova. A pokud mají technické potíže, tak mají mizernou podporu typu, že do příštího týdne se to spraví. Ale kdo má čekat...
A sestřenka dělá ve firmě, kde instalovali SAP, stálo je to cca 20 mega na firmu se třemi provozy v ČR.
Mě osobně to přijdou vyhozené peníze, ale jak říkám, co člověk, to názor.
... Ano, co člověk to názor, my už jsme se s ním sžili, není to tak zlé, pravda je, že opravy pouze přes interní doklady nebo dobropisy, takže si dáváme velký pozor při všem, jinak zase bych řekla, že hodně věcí ukáže a má provázaných, nevím, je to asi také na tom uživateli, my máme podporu dobrou, ale pokud se řeší problém na centrále SAPu, tak pak to trvá déle, to ano. Mně osobně vyhovuje více než program, co jsme měli předtím.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.