Re: Ostatní úraz+úraz zaviněný jinou oso
v tomto příp. postupujete dle Zák. pr.§ 192 odst. 4
když se podíváte zde na lištu, tak se Vám po odkliknutí pozn., která je u tohoto odstavce uvedena,otevře k tomuto odstavci
pozn. k § 31 zákona 189/06 Sb. o nem. poj.
dokud nebude dořešeno, tak náhradu mzdy neplatíte (jen evidujete nemoc), zaplatíte, až po vyřešení
pokud to bude řešit Policice, tak OSSZ dají vědet, jak to dopadlo - a podle toho bude příp. krácení (takže musíte počkat na rozhodnutí, které Vám přijde z OSSZ)
každopádně musíte dát záznam o nepr. úrazu také na OSSZ
Dobré ránko, tak samozřejmě vypsal - zablokování vozidla a napadení a vyšetřováno PČR...takže mám volat na OSSZ a nebo mi může i PČR dát vědět...a nebo mám vyplatit 50% a pak popřípadě doplatit rozdíl do 100% později, až budu mít nějakou oficiální zprávu - protokol??
Takže PČR mi nic neřekne - nemůže + je věc v jednání...hold má podepsáno vlastní rukou, že on nic...takže dám normální náhradu a budu ve spojení s OSSZ, jestli jim řekne PČR více. A pak to z něj hold budu páčit, když to dopadne, jak předpokládám, že to dopadne...)o: Na OSSZ mi řekli, že jako zaměstnavateli by mi měli na PČR info podat, ale nepochodila jsem...Oo:
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.