Re: nemocenska
Vy jste nikdy nepracovala jako MÚ?
Nevím, pro kolik zam-ců máte dělat výplaty, ale bez znalostí to dělat nejde - a za den už vůbec ne (pokud těch mezd máte zpracovat větší množství). Ve zkratce Vám nikdo poradit nemůže, protože mzdy naučit ve zkratce nejdou. Někdo Vám musí dodat podklady ke mzdám - docházky, ty musíte odkontrolovat (propustky, neschopenky, přesčasy, dovolené....)Musíte vědět, jak máte počítat mzdy - přesčasy, všechny příplatky, odměny, prémie apod., dovolené (nárok), jak se počítá průměr, teď je tu ještě sleva na SP (podnik), jak se počítají daně (zda máte vše doloženo na slevy, daň. zvýhodnění apod.), náhrada mzdy za nemoc - to se zde probírá dost často, ale musíte mít nějakou představu, jak se to vůbec počítá.
Re: nemocenska
ne nepracovala jsem jako MÚ...tato malá firma má pouze 3 zaměstnance, kteří mají fixní plat....všechny slevy jsem zkontrolovala i všechny doklady..žádný z těchto zaměstnanců zatim nebyl nemocen..kdyby byl nahlédla bych do podkladů, které by tu byly a věděla bych zhruba jak se co dělá..protože nic takové tu není proto se ptám, zda teda nejsou někde nějaké stránky, které by mě eventuálně pomohly zpracovat tu nemocenskou..jinak díky Vám za snahu
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.